Cum lucrăm

Slow Food Community Buzău Land este un grup de interes non-profit deschis tuturor persoanelor interesate de o alimentație bună, curată și corect prețuită. Organizăm lunar întâlniri informale și evenimente de socializare în locațiile membrilor noștri. Aici prezentăm rezultatele activității noastre, facem schimb de idei, planificăm activitățile viitoare și luăm cina împreună. Evenimentele de socializare sunt anunțate public prin intermediul rețelelor de socializare. O taxă pentru cină este percepută direct de organizatorul/proprietarul locației.

Toți cei care se identifică cu valorile Slow Food și doresc să participe pentru a le promova și a le pune în practică, sunt bineveniți în comunitatea noastră. Comunitatea Slow Food se bazează pe un grup de indivizi. Cei mai mulți dintre membrii noștri reprezintă o afacere alimentară, agricolă sau artizanală, sunt proprietari de restaurante sau pensiuni locale sau reprezintă asociații și instituții educaționale. 

Calitatea de membru este gratuită. Se va percepe o donație anuală pentru a susține activitatea Slow Food International – convenită individual. 

Pentru teme specifice avem grupuri de lucru (de exemplu Educație Slow Food, Promovarea produselor artizanale) care se întâlnesc periodic. 

Activitățile specifice de promovare (ex.: Promovare online și listarea produselor/activităților) sunt convenite individual prin împărțirea costurilor sau contribuția la costuri între companiile participante. Vă rugăm să rețineți că promovăm numai întreprinderile care îndeplinesc criteriile minime în conformitate cu principiile Slow Food. Salutăm, de asemenea, membrii ale căror întreprinderi nu îndeplinesc încă criteriile, dar care intenționează să își îmbunătățească și să își adapteze activitatea pentru a deveni mai sustenabile (de exemplu, restaurantele care doresc să introducă un concept Slow Food).

Avantajele membrilor:

  • Crearea de rețele: Faceți cunoștință cu persoane noi cu interese similare, din medii diferite

  • Idei noi: Schimb de idei pentru dezvoltarea și ameliorarea produselor și serviciilor Slow Food 

  • Cross promotion: Promovare în cadrul rețelei 

Multe povești de succes au fost deja scrise în timpul scurtei noastre existențe (de exemplu, creșterea substanțială a vânzărilor pentru unii producători prin introducerea produselor lor în locațiile membrilor noștri). 

Dacă sunteți interesat să vă alăturați rețelei noastre, vă rugăm să completați formularul de contact și vom reveni către D-vs.

Doresc sa devin membru - i want to become a member of Slow Community Buzău Land