Fabricarea berii artizanale la Buzău – cu iz francez

În inima județului Buzău, o colaborare franco-română face furori în lumea berii artizanale. „O bere mai târziu”, un proiect unic de bere artizanală inițiat de Francois, un berar francez cu peste 20 de ani de experiență, și partenerul său român, Ionuț, redefinește scena locală a berii. Această poveste nu se referă doar la crearea unor arome distincte, ci și la o fuziune culturală care îmbogățește peisajul berii românești.

Influența franceză și integrarea locală: Pasiunea lui Francois pentru fabricarea berii, moștenită de la străbunicul său, un belgian stabilit în Franța, și-a găsit o nouă casă în Buzău. Colaborând cu Ionuț, cei doi au înființat o microberărie care le onorează ambele moșteniri. Aceștia folosesc malț 100% românesc, subliniind importanța ingredientelor locale, și își fabrică berea în județul Buzău, îmbinând tehnicile tradiționale franceze de fabricare a berii cu aromele românești.

Un portofoliu divers

One Beer Later se mândrește cu o gamă impresionantă de șapte tipuri de bere, fiecare cu un caracter și un profil de aromă unice. De la nuanțele de chihlimbar ale lui „Einstein is Wrong”, o American Amber Ale, până la tonurile bogate și întunecate ale lui „Wooow”, o American Stout, fiecare bere spune o poveste. „Drink Different”, o IPA americană, și „Rock’N’Beer”, o bere cehă Lager, sunt deosebit de populare în rândul pasionaților de bere artizanală.

Abordare durabilă și artizanală

Fabrica de bere se mândrește cu berile sale nefiltrate și nepasteurizate, păstrând procesul de producție cât mai natural și durabil posibil. Această abordare nu numai că îmbunătățește gustul, dar se aliniază și la tendința globală în creștere către o producție sustenabilă și artizanală de alimente și băuturi.

Extinderea razei de acțiune

Cu o producție lunară de aproape 100 HL de bere, One Beer Later a ajuns în peste 120 de locații HoReCa din România, inclusiv în Buzău, Timișoara, Cluj și București. One Beer Later reprezintă fuziunea dintre expertiza franceză în domeniul berii și ingredientele românești, creând o experiență unică de bere artizanală în Buzău. Acest parteneriat franco-român nu numai că îmbunătățește piața locală a berii, dar adaugă o nouă dimensiune la tapiserie culturală și gastronomică a regiunii.

Îi puteți urmări îndeaproape pe site-ul oficial: Site-ul One Beer Later