Pensiunea Poiana Mărului

Pensiunea Poiana Mărului se află în munții Carpații de Curbură din nordul județului Buzău, comuna Bisoca, localitate plină de obiective turistice istorice și geografice. Pensiunea este înconjurată de pădure, cu vedere panoramică asupra unui peisaj natural specific de munte. Este o cladire mică, dar confortabilă, cu o arhitectură tradițională locală.

In fața pensiunii, există o terasă mare cu mese și canapele, unde vă puteți relaxa și admira priveliștea împrejurimilor.

Cele 8 camere ale pensiunii sunt decorate simplu, dar cu gust, cu mobilier și podele calde din lemn.

5 camere dispun de baie privată. La parter găsiți 2 dușuri, prosoape moi și articole de toaletă gratuite. Toate camerele au vedere spre munți, oferind o priveliște de vis în fiecare dimineață.

Pensiunea dispune de o sală de mese în stil tradițional, cu mese și scaune din lemn masiv în stil tradițional, unde puteți prin intermediul Punctului Gastronomic Local deschis aici să savurați mâncăruri locale delicioase. Acestea includ preparate cu brânzeturi locale, carne de oaie și legume proaspete cultivate în apropiere. Puteți savura, de asemenea, o selecție de băuturi alcoolice și sucuri naturale de fructe locale. 

În afara pensiunii, există o grădina mare cu flori și iarbă proaspăt tunsă și un teren de sport unde puteți face o serie largă de activități sportive și nu numai.

Există, de asemenea, un spațiu pentru picnicuri, unde vă puteti bucura de un prânz în aer liber. Puteți face drumeții și plimbări pe traseele din apropiere sau vă puteți plimba cu bicicletele pentru a explora obiectivele turistice din apropiere.

Contact

Adresa: Str. Principală, Bisoca 210217
Telefon: 0771287193 
E-mail: office@pensiuneapoianamarului.ro
Site: https://pensiuneapoianamarului.ro/ | jud. Buzău