„Piața Artizanilor – Slow Food & Gourmet Hub”, inspirat de conceptul Earth Market din cadrul Slow Food International, a atras peste 7.000 de vizitatori în primele trei ediții din 2023. În plus, târgul se prezintă ca fiind primul târg din România construit din materiale reciclate, aliniindu-se astfel la angajamentul comunității față de responsabilitatea față de mediu.

Feedback-ul expozanților:

Noi am participat la multe târguri în București anii trecuți, dar acesta a fost de departe cel mai bun. Este extraordinar de frumos să văd cooperarea care a existat, legăturile care s-au creat. Felicitări tuturor celor implicați” (Melinis – producător de miere cu fructe crude)

„A fost un real succes și o inovație pentru Buzău și nu numai” (One Beer later – producător de bere artizanală)

Feedback-ul vizitatorilor:

“Atmosfera de mare clasa! M-as bucura sa aflu despre evenimentele pe care le organizati.”

“Felicitări! În timp ce în centrul orașului Buzău tronează șaorma, vata pe băț și kurtos-kalacs, spre munte, unde aerul e mai curat și lumea mai senină, există și astfel de oaze gastronomice.”

„Mi se pare foarte frumos, original, autentic, cu mult verde, cu spațiu, discret, select, cred că ăsta este cuvântul potrivit, cu chestii noi care nu s-au făcut până acum în Buzău.”

“It was such a great experience! Quality food, fairytale playlist, great people and wonderful local producers. Don’t miss the next event!”

“Azi am trecut pe acolo, am fost placut surprinsa de locul amenajat cochet si boem,mancarea delicioasa, am servit si un cheesecake cu o crema de catina dementiala, ce sa mai, as vrea sa va mai intalnesc! A si am fost incantata sa il vad si pe Charlie Otlley…chiar daca de la distanta…..Savuros!”

Feedback-ul presei:

News.ro

Antena 3

Adevarul

Kanal D

Romania insider