Kids Master of Food

Educație

Ateliere educative pentru copii

Slow Food consideră că, înțelegând de unde provin alimentele, cum au fost produse și de către cine, copiii pot învăța cum să combine plăcerea și responsabilitatea în alegerile zilnice, să aprecieze importanța culturală și socială a alimentelor și să înțeleagă impactul producției alimentare asupra mediului.

Organizăm ateliere educativ-distractive ce pot fi rezervate separat sau ca pachet, în cadrul excursiilor, Săptămânilor Verzi/Altfel, taberelor sau în timpul vacanței cu familia în Ținutul Buzăului.

Toate atelierele sunt interactive și conectează copiii la natură prin experiențe practice.

Expunerea copiilor în fața unui producător artizanal aduce o mai mare claritate asupra conceptului Slow Food și o mai mare conștientizare asupra mediului înconjurător, alimentației sănătoase, a felului în care se cultivă alimentele.

Grupuri: min. 20, max. 50 de copii

Perioada: februarie – iulie, septembrie – noiembrie (teme în funcție de sezon)

Programul este conceput pentru copiii din clasele primare. Pentru copiii cu vârste mai mari putem oferi program personalizat.

Formular de înscriere (completarea nu reprezintă rezervarea fermă a serviciului ales – veți fi contactat de unul dintre partenerii Slow Food pentru confirmare):