Petrecere cu bufet Slow Food

Evenimente

În grădina Hanul Moara Veche

Într-o lume în care graba și agitația sunt adesea la ordinea zilei, petrecerile organizate în aer liber cu bufet Slow Food devin oază de încărcare. Această filozofie culinară pune accentul pe savoare și autenticitate, promovând ingrediente de calitate superioară și gătirea cu pasiune. Fiecare preparat, fiecare arome și fiecare textură sunt selectate și pregătite cu grijă pentru a vă oferi o experiență gastronomică autentică.

Despre Hanul Moara Veche

Hanul Moara Veche reprezintă un loc cu farme și este situat la intrarea în Geoparcul Unesco Ținutul Buzăului. Această bijuterie istorică devine gazda perfectă pentru petrecerea dumneavoastră în aer liber. Cu arhitectură tradițională și o atmosferă prietenoasă, Hanul Moara Veche vă întâmpină într-un cadru autentic, care vă va aminti de vremurile de altădată. O gradină spațioasă adăpostește întreaga experiență și vă oferă un refugiu de bucurie și libertate.

Despre gazdele Cezar și Ioana

La cârma experienței se află Cezar și Ioana, gazde vesele și parteneri Slow Food. Cu ani de experiență în gătitul cu ingrediente de cea mai bună calitate și în aranjarea unor mese memorabile, Cezar și Ioana vă vor transpune într-o călătorie culinară de neuitat. Le face plăcere să împărtășească secrete gastronomice și povești captivante, lucru careface ca fiecare moment al petrecerii să fie memorabil și autentic.

Vârstă: 7-65 ani (copiii vor veni însoțiți de părinți/îndrumători etc.)
Durată și disponibilitate: de la 2h, în funcție de mărimea grupului – tot timpul anului, cât vremea permite
Minim/maxim persoane: minim 10 persoane, maxim 50 persoane

Locația: Curtea Piața Artizanilor, Hanul Moara Veche

Limbi vorbite: engleză, română

Servicii incluse:

  • băutură de bun venit
  • mâncare cu produse tradiționale artizanale inovative din comunitatea Slow Food
  • prezentarea produselor de către un membru Slow Food
  • apă plată
  • o surpriză

Petrecerea poate include, la cerere, o tematică de organizare pentru grup.

Locația este potrivită și pentru teambuildinguri.

Prețuri:

de la 150RON/persoană (în funcție de serviciul ales și mărimea grupului)

Formular de înscriere (completarea nu reprezintă rezervarea fermă a serviciului ales – veți fi contactat de unul dintre partenerii Slow Food pentru confirmare):

Petrecerea se face în scop:

Servicii dorite: