Tur gastronomic Slow Food (2-4 zile)

Program turistic organizat

Produse artizanale regionale, gastronomie rafinată după rețete reinterpretate – în stil Slow Food, aventură pe râul Buzău, picnic în natură, tur cu degustare, ateliere experiențiale, plimbare cu bicicleta electrică, vizită în geoparcul UNESCO, socializare cu producători locali, toate, într-o singură experiență de 3-7 zile.

Despre Slow Food:

Slow Food nu este doar o alegere culinară, ci o filozofie de viață. Acest concept îmbrățișează principii precum hrană curată, bună, corect valorizată și aduce cu sine preparate atent gătite.

Despre Geoparcul UNESCO:

Geoparcul UNESCO al Ținutului Buzaului deschide poarta către o călătorie în timp, prin peisaje ce îmbină frumusețea naturală cu bogăția istoriei geologice. Descoperiți formațiuni unice, precum Vulcanii Noroioși, Muntele de Sare, Trovanții de la Ulmet, Așezările Rupestre, care vă vor fascina cu povestea lor din vremuri îndepărtate.

Despre cramele din Dealu Mare:

Cramele din Dealu Mare reprezintă bijuteriile vinicole ale regiunii, unde tradiția întâlnește inovația în producția de vinuri de excepție. În fiecare pahar veți descoperi arome rafinate și un caracter distinct, reflectând pasiunea pentru vinificare și unic al Dealului Mare.

Rezervați acum turul gastronomic în Buzău

Vârstă: 7-65 ani (copiii vor fi sub supravegherea adulților)
Durată și disponibilitate: de la 2 zile, în funcție de serviciile dorite – pe toată perioada anului(cât permite vremea)
Minim/maxim persoane: minim 6 persoane, maxim 20 persoane

Locația: la unul din partenerii Slow Food

Limbi vorbite: engleză, română

Cerere de ofertă:

Selectați activitățile dorite: